Köszönjük érdeklődésed!

Nézd meg ingyenes programjainkat

Amint újra megnyílik a Megtudommenteni.hu-n a lehetőség az online program igénybevételére megadott e-mail címeden értesíteni fogunk.

Addig is ajánljuk figyelmedbe különféle ingyenes tartalmainkat, amelyek segítségével szintén lépeseket tehetsz célod érdekében, hogy szeretteddel együtt te is ismét jól lehess.

 

1. Nézd a Facebook Live-ot Dudits Dénessel!

Dudits Dénes egy teljes éven át minden szerdán este 7 órakor élőben jelentkezik a Facebookon, hogy személyes és szakmai tapasztalataiból merítve megossza veled a szenvedélybetegséggel és az abból való felépüléssel kapcsolatos gondolatait.

Fontos tudnivalók

Mindig a privát oldalamról jelentkezek be élőben. Ha tehát jelenleg esetleg csak a hivatalos oldalamon keresztül vagy az ismerősöm, akkor feltétlenül jelölj ismerősnek a Dudits Dénes néven regisztrált személyes oldalamon is, hogy le ne maradj semmiről.

Miután visszaigazolom, hogy ismerlek, a hírfolyamodban hamarosan láthatod is a soron következő élő videót, illetve videókat. Ha az oldaladon esetleg nem jelennek meg élő videók, néhány lépésben könnyen orvosolhatod a problémát. A Beállítások menü Értesítések menüpontjában található Facebookon felirat sorában kattints a Módosítás gombra, és a megjelenő listában az élő videókra vonatkozó beállítási lehetőségek közül válaszd a Bekapcsolva opciót.

Miközben az élő adásokat nézed, légy aktív: kérdezz bátran, és likeolj! Ha pedig úgy érzed, másoknak is érdemes lenne hallaniuk, amit mondok, akkor feltétlenül oszd is meg a videókat!

 

Nézd meg a korábbi videóimat! »

 

2. Otthoni alkoholelvonó program – 26 részes hírlevél sorozat

A hírlevekbe foglalt 26 részes útmutatónk egy olyan programként funkcionál, amelynek segítségével a függő hozzátartozód az otthon kényelmében is szembenézhet a függőségi problémáival és megkönnyítheti önmaga számára az életet. Az ingyenes önsegítő útmutató egymásra épülő részeit elektronikus levélben juttatjuk el. Amennyiben feliratkozol a hírlevére, ráadásként most ingyen letöltheted a Kitörni az ördögi körből című elektronikus könyvet is.

A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

3. Józanság Blog

A Józanság Blog többek között a következő témákkal foglalkozik, hogy segítsen a leszokásban:

  • Mi különbözteti meg a folyton visszaesőket azoktól, akik végleg megszabadultak a függőségtől?
  • Mik azok a módszerek, amiket minden sikeresen leszokott használt a felépülése során?
  • Mik azok a tévhitek, amik garantáltan visszaeséshez vezetnek?
  • Hogyan érheted el, hogy a hozzátartozóid megértsenek, és úgy viszonyuljanak hozzád, ahogyan azt Te szeretnéd?

 

Gyere, nézd meg a Józanság Blogot »