Mennyibe kerül?

Ne hagyd elveszni a függő szeretted!

Előfizetések:

Standard előfizetés

A program ára bruttó 59.000 Ft.

Az ár tartalmazza a teljes programot, amely 12 videóból áll (összesen 5 órányi terjedelemben). A program részét képezi még egy 30 oldalas munkafüzet, amely az egyes epizódokhoz tartozó terápiás gyakorlatokat tartalmazza. A munkafüzet minden fejezete külön-külön is letölthető, de akár egyben is kinyomtatható.

Megrendelem

 

Standard előfizetés + extra támogatás

A program ára bruttó 179.000 Ft.

Az ár tartalmazza mindazt, ami a standard programban található, továbbá kiegészül a Dudits Józanság Programok csapatának tagja által nyújtott személyes támogatással.

Az extra támogatás keretében közvetlenül is felteheted kérdéseidet szakemberünknek, akivel 50 perces konzultációk formájában 4 alkalommal személyesen beszélgethetsz budapesti központunkban vagy telefonon (előzetesen egyeztetett időpontban).

A Standard előfizetés + extra támogatás megrendelése esetén a személyes konzultációk időpontját előzetesen szükséges egyeztetni a +36-70-398-3232-es telefonszámon (munkanapokon 8 és 16 óra között) vagy az info@jozansag.hu e-mail-címen. (A konzultációkon való részvétel lehetőségét legfeljebb 6 hónapig áll módunkban biztosítani.)

 

Megrendelem