Standard Plusz

Válts extra előfizetésre

Ha nem extra támogatással vásároltad meg az előfizetésed, de szeretnéd igénybe venni Dudits Józanság Programok szakemberének személyes támogatását, akkor sem kell aggódnod. Lehetőséget biztosítunk számodra, hogy nagyobb csomagra válts. Ehhez nem kell mást tenned, mint a két előfizetői csomag közötti árkülönbözetet kifizetni.

Így az alábbiak is elérhetők lesznek számodra:

  • Az ár tartalmazza mindazt, ami a standard programban található, továbbá kiegészül a Dudits Józanság Programok csapatának tagja által nyújtott személyes támogatással.
  • Az extra támogatás keretében közvetlenül is felteheted kérdéseidet szakemberünknek, akivel 50 perces konzultációk formájában 4 alkalommal személyesen beszélgethetsz budapesti központunkban vagy telefonon.
  • A Standard előfizetés + extra támogatás megrendelése esetén a személyes konzultációk időpontját előzetesen szükséges egyeztetni a +36-70-398-3232-es telefonszámon (munkanapokon 8 és 16 óra között) vagy az info@jozansag.hu e-mail-címen. (A konzultációkon való részvétel lehetőségét legfeljebb 6 hónapig áll módunkban biztosítani).

A program ára bruttó 120.000 Ft.

 


Sajnáljuk. Ez a lehetőség jelenleg nem érhető el számodra. Az extra csomagra váltáshoz már meglévő Standard előfizetéssel kell rendelkezned és be kell jelentkezned.