Mit tartalmaz?

Amire számíthatsz

Tudás

Képes leszel úgy megérteni a függő szerettedet, ahogyan eddig soha.

Megtanítalak

  • Belelátni a gondolataiba,
  • Újraértelmezni a viselkedését,
  • Eredményesen reagálni a megnyilvánulásaira.

Emberségesség

Képes leszel úgy segíteni a függő szerettednek, hogy nem okozol se neki, se magadnak fájdalmat.

Függetlenség

Habár életed egyik legnehezebb feladatába vágsz bele, lépésről lépésre megmutatom neked, hogyan tudsz felülemelkedni a nehézségeken, és higgadtan, új szemmel látni a helyzetet, illetve mindazt, ami előtted áll.

Energia

Megtanulod, hogyan kerüld el a lélekölő konfliktusokat, amelyek mindkettőtöket mélyen megsebezhetnek, így új erőre kaphatsz, illetve visszanyerheted az önmagadba vetett hitet és az életkedvedet is. Erre bizony mindkettőtök érdekében szükséged van!

Magabiztosság

Megtudod, hogy a bűntudat, a reményvesztettség és a tehetetlenség érzésétől végleg megszabadulva, hogyan nyerheted vissza egyszerűen az önbizalmadat. Ne feledd: nem te tehetsz róla – de te tudsz tenni ellene!

Garancia

Miért ezt válaszd, és ne mást?

Milyen alapon merek én neked ígéretet tenni egy olyan dologgal kapcsolatban, amellyel kapcsolatban már annyiszor csalódtál? (Pláne, ha annak ellenére csalódnod kellett, hogy elismert orvosoktól, jól fizetett terapeutáktól, vagy esetleg még híres szakértőktől is próbáltál tanácsot kérni.)

Mondhatnám, hogy azért, mert én álltam a túloldalon: voltam függő, és pontosan tudom, mi zajlik egy függő fejében és lelkében.

Mondhatnám, hogy azért, mert többször is jártam az Egyesült Államokban jól menő rehabilitációs központokban, ahol nagy megelégedéssel ismerték meg a módszereimet.

Mondhatnám, hogy azért, mert már több száz szenvedélybetegnek és a családjának segítettem a csapatommal; ami már pusztán statisztikai alapon is azt jelenti, hogy neked is beválik majd mindaz, amit mutatok.

De nem ezek az igazi okok!

Valójában azért merek neked ígéretet tenni, mert ebben a történetben rajtam kívül sajnos nem sokan fognak foglalkozni veled. A legtöbb helyen azt a választ kapod majd, hogy „Neki kell idejönnie, mert csak akkor tudunk bármit tenni…” – te viszont már pontosan tudod, hogy ő bizony nem kér a segítségből. Hiszen annyiszor megpróbáltad már rávenni, és egyszer sem sikerült.

És persze abban is biztos vagyok, hogy mivel félted a szerettedet, a szíved mélyén te is aggódsz, hogy vajon mi lesz, ha rosszul bánnak vele.

Éppen ezért

Ha találsz egy másik szakembert, aki hajlandó először veled foglalkozni, és rajtad keresztül segíteni a függő szerettednek, akkor mindenképpen kérd a segítségét!

Ha találsz egy másik módszert, amellyel erőszak és megalázás nélkül rá tudod venni a szerettedet, hogy önként menjen el szakemberhez, akkor válaszd azt a módszert!

Ha találsz valaki mást, aki most rögtön segít neked, hogy azonnal könnyebb legyen az életed, akkor fordulj hozzá!

Ha találsz egy olcsóbb online tanfolyamot, amely megtanít arra, amire valóban szükséged van, akkor mindenképpen próbáld ki!

De addig itt vagyok én!

Én MOST AZONNAL segítek NEKED, hogy te pedig tudj NEKI segíteni.

Ismerd meg a Józanság Program videó anyagait

Megnézem a videókat »