Vélemények

Jó úton haladunk.Talán az én türelmem és hozzáállásom is hozzájárult a vátozáshoz . Férjem egyre kevesebbet nyúl az alkoholhoz , sőt vannak hetek ,hogy egyáltalán nem iszik egy kortyot sem.

Egy feleség

Kedves Dénes!Páromnál napi szinten kezdezben 20vagy több sőr ment el,majd 10 s mióta a Te programodat használom már csak max 4sőr megy el.egyre több ebből az otthagyott,vagy általa a mosdóba kiöntött ital.Rájött arra is közben,hogy őmiatta a csládi kassza sosem gyarapszik,s keresi a megoldásokat.Jelenleg azt mondta ideadja a fizetését nekem,mert nálam jobb helyen van.A családi hangulat pedig meghittebb lett,és sokkal nyugodtabb.Többet vagyunk együtt,s nagyon sokszor együtt ülünk le négyen ebédelni,vacsorázni.El sem hiszem,hogy nem szóltam hozzá s mégis mennyi valtozás.De azt főleg alig hiszem el,hogy a közös barátaink is kevesebbet isznak mióta a programodat gyakorolom páromon,s ritkán rajtuk.Sőtt az egyik baratja azt is mondta személyesen nekem,nincs ennek semmi értelme nem csinálja rovább.Tegnap párom beszámolt arról,hogy ez a fiú csak 2kólát ivott semmi mást,pedig előtte döntötte magába az alkoholt.. Nagyon örülök,hogy rátaláltam a videóidra.Köszönöm.

Ildikó

Kedves Dénes, 1. pozitív változás: sikerült eljutni állapotfelmérésre hozzád, bár még nem teljesen önként és dalolva :-)1. Jött a teljes káosz, túlpörgetése a dolgoknak, majd a felismerés, hogy ez így nem mehet tovább...3. Fogadalom, hogy mától minden megváltozik és az 1 hét tisztulás után felkeres téged és megkezdi a terápiát...4. Három nap tisztaság után, jött a túlzott önbizalom, megye ez nekem egyedül is... 5. 4. nap vagyunk reggel még magabiztosan elindulva, hogy megcsinálja ezt a napot is... hát most sajnos épp a törzshelyén van (ahonnan az elmúlt napban kitartóan hívogatták éjjel nappal, vajon miért van kikapcsolva TÁN VALAMI GOND VAN ? Miben tudnak segíteni rájuk mindig számíthat, aggódnak, asszony sárkány...szegény Te :-). Tudtam, hogy eljön a visszaesés, reméltem, hogy meglesz az egy hét, de az is biztos, hogy ilyen neki rugaszkodás talán 1,5-2 éve már nem volt, szóval biztos örülni kéne, de én elfáradtam...A következő lépés a kivárás, hogy jön a kérés, jelents be a Déneshez, mégsem megy egyedül, legalább is remélem, én erre számítok. Jó lenne ha lenne egy kapcsoló amivel egyszerűen kikapcsolja ez ember ezt az őrületet...Jó a program én hiszek benne, sajnálom, hogy nem előbb lett, de most éppen nem tudom van e elég erőm ezt végig csinálni, főleg bízni és hinni a másik sikerében. Hogy lehet ezen a csalódottságon túllendülni, egyenlőre nem tudom...

S.K.

Kedves Dénes! Sokat segített a program úgy érzem. Sajnálom, hogy nem előbb találkoztam vele, mert akkor valószínű sokkal előrébb tartanánk. Jobban kezeljük a konfliktusokat, melyekből kevesebb és enyhébb mértékűek vannak, mint régebben.Nem tökéletes , de működik a kommunikáció is köztünk, melyet nekem is tanulni kell. Úgy érzem, meg akar változni a fiam, de sajnos azt vallja még mindig, hogy egyedül menni fog. Sokat aggódom, mert a családját is féltem. /Élettárs és egy 11 hónapos kislány/ Nagy segítséget kapok dr.Szilágyi Zsuzsannától és a megvásásrolt online csomag is segít. Próbálom beszerezni az irodalmakat, abból is olvastam már, csak sajnos most a munkám és a fiam segítésével kapcsolatos kiadások és egyéb segítségadás is leterhel kicsit. Lassan a férjem is enyhül, kezdi elhinni, hogy jó irányt, módszert találtam, pedig ő már lemondott a fiáról. Tisztában vagyok vele, hogy az elindult folyamat nem egyenes úton fog haladni, mert vannak krízishelyzetek, és nagyon sok kárt tett a drog már a fiamban, de ezekkel is jobban megbirkózunk úgy érzem. Sokat aggódom, szomorkodom, de valahogy mégis könnyebb , mióta ismerkedem a programmal. Nem tudom mikor és milyen indíttatásból, de remélem el fog jutni a fiam annak beismeréséig, hogy kell a segítség. Talán ennyit most röviden.

Üdvözlettel: Erika

Kedves Dudits Dénes! Nagyon köszönöm az érdeklődését! Hosszú történetet kellene elmesélnem, igyekszem most csak a lényegre koncentrálni. 37 éves fiamnak próbálok segíteni. Most már második ízben szabadul az alkoholfüggőségtől, most már 3 hónapja teljesen tiszta. A dohányzással kapcsolatban a "fontolgatás" és az "előkészítés" között van szerintem. (Első alkalommal 10 évig tudott tiszta maradni mindkét függőségtől, 3 éve esett vissza.) Megnéztem a videókat (de még nem mind) elolvastam az Ön által ajánlott "Valódi újrakezdés" című könyvet, mindkettő nagyon sokat segített nekem abban, hogy jobban értsem a helyzetet, és ne érezzem teljesen tehetetlennek magam! Igen, a fiam egy barátai által javasolt pszichiáterhez is elment, aki több ízben beszélgetett vele, és felírt neki egy Tiapridal nevű nyugtatót, ami a fiam szerint sokat segít. (Tehát működik a "helyettesítés", de nem tudom, hogy jó-e ez így?) Én attól tartok, hogy a probléma gyökere az, hogy a fiam még mindig nem találja a helyét az életben. Szakmunkás végzettsége van, de nem tud a szakmájában dolgozni, mert "nem elég ügyes, gyors és önálló". Segédmunkásként pedig nem elég erős fizikailag. Én csak kívülről, és rajta keresztül látom a "melós világot", de úgy látom, hogy nagyon kemény! A munkaadók a végsőkig kihasználják őket, egymásnak sem segítenek, és kb. a 90 %-uk alkoholista. Nehéz ilyen helyen az újrakezdés! Kíváncsian várom tanácsait!

Zita

Három hónapja regisztráltunk a párommal a fiam érdekében. Tegnap a fiam végre kimondta az igent és beleegyezett egy beszélgetésbe magával. Nem hittem a fülemnek. Még most is vannak kételyeim, hogy felhívja-ea számot, de van remény. A legfontosabb amit elértem, és megtanultam hogy másképp lássam, hogy úgy bánjak ezzel mint egy betegséggel. Hogy meghalgassam veszekedés helyett. Sokszor azt gondoltam hogy nem fog menni és másnak kell ebben segíteni, de mégis sikerült. Köszönöm

Aggódó szülők

Kedves Dénes! A hét elején elutazott a szerettem terápiára. Az egész családnak hatalmas megkönnyebbülést jelent, hogy a családtagunk megállt egy önpusztító úton és megújult bennünk a remény, hogy felépülhet! Számomra, aki utolsó személyként álltam mellette, a program sokat segített, hogy újra közelebb kerüljek a szerettemhez, jobban megértsem Őt és javuljon a kapcsolatunk. Számomra is sok értéket adott tehát az a tudás, amit Öntől megkaptam. Tényleg működik a programja! Hála és köszönet a segítségért!

Egy anya

Kedves Dénes! Sokat segített a programod, mivel a gyermekem már jár hozzád. A férjemet is kitűnően tudja motiválni a segítségnyújtásban. Ő ugyanis teljes egészében engem hibáztatott (hibáztat) a helyzetünkért, így nem volt hajlandó bizonyos dolgokban együttműködni velem. A programod hatására sokat javult a férjemmel való kapcsolatom is. Külön tudja választani a "hibáztatást" és a segítségnyújtást. Én is jobban vagyok, mert úgy érzem, tehetek valamit az egyetlen gyermekemért. Fiam állapotát nem nagyon tudom még megítélni, mert húsvét óta nem találkoztunk, csak néha beszéltünk telefonon. A beszélgetésekből azt szűrtem le, hogy tetszik neki a terápia, nagyon szimpatikus, hiteles vagy neki és szeretné folytatni, de a józanságra még várni kell. Nagyon bízunk benned és számítunk Rád ismeretlenül is. Furcsa, hogy egy idegen embertől várjuk a "megmentést", várjuk, hogy helyrehozza, amit elrontottam. A pszichológusok már "megköveztek", a legnagyobb bajban sikerült elvenniük a maradék önbecsülésemet is. Néhány kedves, ismerős lelkésznek köszönhetem, hogy nem adtam még fel a reményt. Kerestem, kutattam, nem fogadtam el, hogy tehetetlenül várjak, így találtam Rád és a programodra. Szerintem minden videódat láttam, néhányat többször is. Nincs olyan, amelyik ne tudott volna valamiben a segítségemre lenni. Bizonyos dolgokra magam is rájöttem a hosszú szenvedések során, de sokkal könnyebb, ha a szakember időben elmagyarázza, mit kell tenni az adott helyzetben. Kérlek szépen, hogy a fiam nevét se említsd, ha valahol felhasználod az írásomat. Tisztelettel, köszönettel és szeretettel!

Nagy Erika

Remegett a hangom, amikor először másképp válaszoltam a fiamnak – úgy, ahogy Dénestől tanultam. Bár Dénessel együtt többször begyakoroltuk, mi az az egy rövid mondat, amit ki kell majd mondanom a következő konfliktus küszöbén, őszintén: nem hittem, hogy működni fog. De kimondtam, összeszorult gyomorral... és működött! Több mint egy év óta ez volt az első olyan feszült pillanat köztem és a fiam közt, ami ugyan felizzott, de azonnal ki is aludt. Nem tudom, melyikünk volt jobban meglepődve, én, vagy a fiam, de abban a pillanatban úgy éreztem, valami végre egy szikrányit megváltozott köztünk. Nem, nem kaptam vissza azt a tündéri kisfiút, aki valaha csodálattal nézett fel rám, de egy pillanatra összenéztünk, és én megláttam a szemében valamit, ami reményt és erőt adott.

48 éves apa, aki a szintetikus drogok ellen küzdött

Két gyerekem van. Az egyiknek a válásunk után is jó anyja tudtam lenni, a másiknak sajnos nem. Pedig én mindig ugyanazzal a szeretettel törődtem mindkettőjükkel. Mégis: el kellett fogadnom, hogy az egyikük más. Vannak napok, amikor ő engem okol minden kudarcáért, tör-zúz, és ijesztően viselkedik. Ilyenkor minden erőmre szükségem van. Régebben kétrét görnyedtem az önvádtól és a félelemtől: mi jön még? Ma már Dénes tanítása ad erőt a legrosszabb pillanatokban: tudom, hogy a lányom azért pont engem támad ilyen kegyetlenül, mert én vagyok az utolsó biztos pont az életében. Engem tesztel, hogy még mindig mellette állok-e. És igen, én az utolsó leheletemig mellette állok. De nem tudom, képes lennék-e erre, ha két évvel ezelőtt nem végzem el ezt a programot. Ma már nem az a gondolat rémít meg, hogy vajon mit fog tenni a következő percben, hanem az, hogy egyszer majdnem feladtam – és akkor ma nem tudnék reménykedve élni.”

Z. Klára

Mit kell tenned az eléréshez?

A megfelelő részre kattintva válaszd ki a számodra legszimpatikusabb ajánlatot.
A megrendeléshez szükséges mezők kitöltését követően azonnal hozzáférést kapsz a programhoz, amelyet azután bármikor korlátozás nélkül elérhetsz.

01

OPTIMA csomag

Ingyenes!

Az OPTIMA csomag ingyenes az éves OPTIMA előfizetéssel rendelkezők részére.

  • Ingyenes belépés min. 12 hónapig
  • Hozzáférés a 12 videóból álló teljes online kurzushoz
  • Terápiás gyakorlatokat tartalmazó 30 oldalas munkafüzet

Az OPTIMA ONLINE terápiás tudás- és eszköztárról, illetve az OPTIMA előfizetésről itt tájékozódhatsz:

OPTIMA ONLINE

Megrendelem
02

Standard előfizetés

59.000 Ft
  • Korlátlan idejű belépés – soha nem jár le az előfizetés
  • Hozzáférés a 12 videóból álló teljes online kurzushoz
  • Terápiás gyakorlatokat tartalmazó 30 oldalas munkafüzet
Részletek » Megrendelem

Részletfizetéssel is megveheted 2 részletben

(6+6 videó)
2x29.500 Ft


Megrendelem az első részletet
03

Standard előfizetés + extra támogatás

230.000 Ft
  • Örökre érvényes előfizetés, korlátlan idejű belépés
  • Online hozzáférés a 12 videóból álló teljes kurzushoz
  • Terápiás gyakorlatokat tartalmazó letölthető 30 oldalas munkafüzet
  • Dudits Józanság Programok csapatának tagja által nyújtott személyes támogatás 4 alkalommal
Részletek » Megrendelem

Részletfizetéssel is megveheted 2 részletben

(6+6 videó)
2x115.000 Ft


Megrendelem az első részletet

Együtt végig tudjuk csinálni